alpo-ak2.jpg
 
Aivan hirvittävän suuri onnenpuuska iski tänään, kun käytiin Mikon kanssa katsomassa Alpoa Runorannan tallilla. Siellä se karvakasa tönötti pienen pihattolauman keskellä ja meidät nähdessään tuli hieman ihmetellen aidan laidalle tuijottamaan. Poni oli laihtunut sopiviin mittohin ja vaikutti tyytyväiseltä eloonsa. Tallin omistaja kertoi mukavia kuulumisia, kyllä on saanut Alpo hyvän ylläpitokodin!
 
Perheen tytöt ovat ratsastaneet Alpolla aktiivisesti niin kentällä kuin maastossakin. Poni on päässyt tutustumaan myös pieniin ristikkoesteisiin, jotka ovat kuulemma olleet ponin mieleen. Tulin siinä pohtineeksi, että voi mamman pikkumustaa, siitä kasvaa tosiaankin ihan oikea poni.
 
 
alpo-ak.jpg
 
Outoa miten niin pieneen ja karvaiseen poniin voi olla niin rakastunut. Alpo on edelleen ihan se ykkönen, vaikka Hilppa onkin noussut hyville kärkisijoille sekin. Mamman pikkumusta palaa kotiin vasta huhtikuussa, joten Hilppa saa sen aikaa toimia elämäni hevosena. Voihan niitä tietenkin olla kaksi: elämäni puttehevoinen ja elämäni pikkumusta. Jään ilolla odottamaan sitä hetkeä, kun möhkyrä palaa oppikoulusta kotiin. Ikävää lievittää hieman se ajatus, että Alpolla on nyt todella hyvä ylläpito-perhe, jonka opissa se kehittyy, kasvaa, aikuistuu ja fiksuuntuu. Tai sitten se palaa murkkuikäisenä kotiin.
 
Sitten vielä ilmoitusasiaa: viimeistään maaliskuun alussa, varmaankin jo helmikuun loppupuolella, on tallissa tyhjää, joten nyt jos koskaan kannattaa laittaa meille viestiä tallipaikoista osoitteeseen katriinantalli@yahoo.fi. Maneesia ei ole, joten se tietenkin laskee hintaa hieman. Rehut, ruokinta, karsinansiivous yms kuuluvat vuokraan. Talli on rauhallinen, eikä meillä liiku hirveästi ulkopuolista porukkaa (vuokraajia silloin tällöin + yksäreiden omistajat). Kysy lisätietoja!