Meidän Alpo on saanut koulutusapua, ihan mahtavaa! Tässä lähellä asuva Veera otti yhteyttä viime viikolla ja tiedusteli pääsiskö heppojen kanssa puuhastelemaan. Kun tavattiin, niin heti päätin että Veerastahan me Alpolle kuski saadaan, pienikokoinen tyttö kun on. Veera oli ihan mielissään kun hänelle tälläisen tehtävän annoin ja ollaankin nyt alettu yhdessä puuhastella Alpon kanssa. 

Satulaa ja suitsia Alpon päällä on kannettu jonkun aikaa. Ponin pukeminen sujuu hyvin, mutta liikkuminen on aina ajoittain satulan kanssa niin hirveetä Alpon mielestä. Tänään oli kuitenkin aika hyvä varustelukäpöttely-treeni, pellolla kaiken lisäksi.

don4.jpg
 
Veera sai tutustua Alpoon pellolla omaan tahtiin. Menivät pitkin maita ja mantuja, minä ja koirat pysyttelimme pienemmällä alueella. Alpo oli suorastaan rauhallinen tänään ja vaikutti ihan sopeutuneen varusteisiin. Veeralla oli ratsastuskamppeetkin varmuuden vuoksi mukana, sillä punnitsimme voisiko sitä myös selkään kavuta. Se homma jäi kuitenkin ensi kertaan ja kentän aitojen sisäpuolelle, sillä loppuvaiheessa alkaneet tuulenpuuskat saivat ponin hyvin levottomaksi.
 
Alpo-poni on nyt sitten varmaankin ihan vain Veeran treenissä jonkunaikaa. Poni on tuntunut oppivan jo nyt tunnistamaan Veeran ja heillä synkkaa kyllä tosi hyvin!