En olisi uskonut, että joskus vielä koittaa tämäkin päivä. Niin se vain vannoutuneen puttepuksuttajankin veri vetää uusille merille aina silloin tällöin. Olen nyt kesällä pistänyt nettiin ilmoituksen "Ostetaan harrastehevoseksi pv-ruuna" ja pohtinut aloittavani hieman totisemmin ratsastamaan. Olenhan minä esimerkiksi Hilpan kanssa treenaillut, mutta kyllä tämä minun ratsastusharrastus on nykyään nuorten kouluttamista ja muutaman jääräputen kanssa tappelemista. Pilkkua olen toisinaan ratsastanut, mutta Melissalle se on nyt melkein annettu kokonaan, niin hyvin niillä treenit sujuu.

Toivonmukaan meillä on vuoden loppuun mennessä tallissa myös yksi iso ratsu, jonka kanssa edetä ihan vaativan tason liikkeisiin. Opetusmestariksi sitä tässä kaavailen, tuttu valmentajakin on jo luvannut, että hänen oppiin päästäisiin kivalla alennuksella. En vielä ole päässyt koeratsastamaan yhtäkään potentiaalista, huonot markkinat tuntuu olevan harrastehevosilla tällähetkellä. Niitä vähän hienompia kyllä löytyy, mutta tässä pitäisi nyt kohdata todella selväpäinen luonne ja kivat perustaidot potentiaalina vaB nyt ainakin. Lisäksi hevosen pitäisi löytyä Suomesta. Voih, loputon suo!

Elokuun alusta alkaen pidän ratsastustunteja aina kun vain on halukkaita. Meille pääsee ihan muutaman tunnin varoitusajallakin tulemaan, reippaasti siis vaikka blogin kommentteihin viestiä jos tykkää tulla ratsastamaan. Itsenäisestikin saa tulla, maastoretkelle lähden myös viemään halukkaita.

Tuntikäytössähän on nyt siis shettikset Alpo ja Alma, ruunat Vilkku ja Pilkku (kylläpä niillä onkin rimmaavat nimet) sekä Aada-tamma. Ruunatunneilla mukana myös Remu-ori. Hilppa on mammalomalla, laskettu aika elokuun lopussa, ihanaa!

Tervetuloa siis tunneille! Myös niistä myynnissä olevista hepoista saa vinkata :-)