Otimme eilen vastaan uuden asukkaan, kun Aadan tytär Hilppa (Heijan Hilppa) saapui Sipoosta meille. Hilppa on 5-vuotias, peruskoulutettu ja hivenen vaikea luonteeltaan. Tarkoituksena onkin koulia tammasta käypä harrastehevonen kaikentasoisten ratsastajien käyttöön. Ainakin näin alkuun Hilppa ei ole tarjolla vuokralle, jotta voin keskittyä siihen itse.
 
Hilppis tutustui tänään kavereihin samassa tarhassa ja päätyi lopulta tarhailemaan Alpon ja Jarrun kanssa samaan tarhaan. Helmi ei oikein tykännyt tästäkään neidistä, itseasiassa tammojen välillä oli melko suurtakin kränää päivällä. Kaksi nirppanokka-tammaa ei siis mahdu samaan tarhaan.
 
8271147781_cbd86b7924_k.jpg
Hilppa ja Laku tarhassa tutustumassa.
 
Talliarki on sujunut hyvin. Nyt kuun vaihteessa onkin kaikkea mukavaa luvassa, sillä 1.päivä ajelemme koulukisoihin Talli Keskiaikaan, 5.päivä pidän irtotunnin tallin kentällä ja jossain vaiheessa alkukuuta käyn myös Lakun kanssa ohjatulla tunnilla Valkorannan tallilla. Marraskuun puolessa välissä onkin sitten taas kilpailuita: 15.päivä tallilla järjestetään esteratsastuksen harjoituskilpailut ja seuraavana päivänä ajellaan Mikon kanssa estekisoihin Kuusikon tallille.
 
Hilpan kanssa olisi tarkoitus aloittaa ihan tavoitteellinen treenaaminen talven aikana. Jos tiedätte kotikäyntejä tekeviä valmentajia tai talleja, joissa järjestetään valmennustunteja, kertokaa ihmeessä kommentoimalla!