NaOq2B8hA3K_Z2OMP59PO5SlZFplp1KUT4A6GUAn
 
Uusia hevosia, kyllä! Ja vielä aivan pähkähulluja ostoksia, näitä kun en edes koeratsastanut! Mainitakoon kuitenkin se, että tuttuja hevosia ovat kumpikin. Heti töistä päästessäni kiiruhdin talliin vastaanottamaan uuden uljaan mustan. Hän on siis Laku, lämppäriruuna, joka on ollut ystävälläni ratsutuksessa. Hieno ja hyvä ratsu siitä on tullut, mutta edelleen se on oma itsensä. Millainen se sitten on? Älyttömän näpsäkkä, arahko ja eloisa yksilö, jota jännittää kaikki uusi. Sellainen se vähän on.
 
Toinen yksilö saapui hieman Lakun jälkeen. Suomenhevos-ruuna Jarru on reipas ja ronski suomiputte, varsinainen äijä! Pienestä koostaan huolimatta varsin karski tapaus ja reipas ratsu. Jarru on simppeli kaveri kaikkiin lajeihin. Meille Jarru saapui tuttavaperheeltäni, jossa se oli koko perheen yhteiskäytössä. Jarru joutui kuitenkin "eroperheen omaisuudeksi" ja kun sopuun ei päästy siitä kenelle Jarru jää tai kuka sen kulut hoitaa, päätettiin sitä tarjota minulle. Hyvä että tarjosivat, Jarru on mahtava!
 
Tuolla ne nyt nöpöttää kaikki viisi. Aada ja Helmi tarhailevat Lakun kanssa ja Jarru & Alpo kahdestaan. Tutustumiset menivät niin hyvin, että uskalsin jo tänään pistää uudet kaverien kanssa riekkumaan.
 
Pahoin pelkään että Lakusta tulee minun aarteeni. Se on minulle ennestään tutuin koko kööristä ja myös rakkain tässä vaiheessa. Onneksi mahdolliset vuokraajat antavat sitten rakkautta muille tasapuolisesti. Toivotaan ainakin!