Pistinpä tässä merkille, että meidän kotisivuillamme ei ole tapahtunut mitään järin mullistavaa. Tarkoitus oli aloittaa ratsastustunnit nyt vuoden vaihteessa, mutta Marjalle tuli muita töitä, joten mikäli tunnit nyt pyörähtävät jossain vaiheessa käyntiin, on opetus harrastetasoista minun toimiessani opettajana.

Meidän tallilla on kaikki suht koht hyvin. Tietenkin pieniä draamanpoikasiakin on tullut vastaan: Kahjo-poni juoksi aidoista läpi tässä pari päivää sitten ja otti mukaansa Remunkin. Poniori juoksi päätallin tarhoille saakka, Remu lähti omille reiteilleen meidän kotitalon takapihalle, josta äitini sen sai onneksi kiinni. Kahjoa jouduin pyydystämään vartin tai kaksikin, se oli hyvin reippaalla karkurituulella.

Varusteiden kanssa on ollut omituisen paljon ongelmia: Vanja sai ohjat katki minun tipahdettua selästä ja ponin lähtiessä kruisailemaan ohjat levällään. Remu talloi harjakorinsa tuusan nuuskaksi ja aamulla sunnuntain tallivuoroa tehdessäni kottikärrystä irtosi pyörä ja talikko katkesi. Ties mikä kirous meidän päälle nyt on asetettu vai onko kyse vain huolimattomasta tavaroiden käsittelystä.

 

mibula25.jpg
Aada ja Laku idyllisessä talvimaisemassa
 
 
Säät ovat suosineet meitä tämän viikon. Kenttä on mukavan pehmoinen, pakkasta on ollut joka päivä alle kymmenen astetta ja aurinkoisia keskipäiviä on ilmaantunut enemmän kuin koskaan. En valita!
 
Suomenhevoset ja shetlanninponit vetävät tätä tätiä edelleen puoleensa. Mikäli Marja joutuu nyt jäämään pois tallin arjesta, siirtyy ihana Hiisu-tamma minulle ylläpitoon ja kisatauolle ainakin täksi kevääksi. Tallipaikkoja on vapautumassa lisää helmikuun aikana, kuten jo olenkin tainnut mainita, joten olkaahan kuulolla!
 
Myös koirauutisia ja Aadan tiineysraportti tulossa lähiaikoina.