Aada on nyt saanut jakamattoman huomioni tämän alkuajan. Olen sen kanssa hummaillut vähän hiekkateillä ja testattiin me eilen myös kuinka sujuu koulukiemurat kentällä. Viime päivinä Aada on saanut kavereita, ihan kaksin kappalein!

Haimme maanantaina Kokkolasta meille risteytysponi-tamma Helmin (Helnia), joka on ollut perheen yhteisenä harrastehevosena jonkun aikaa. Se on asunut yksin perheen kotipihassa, eikä sille olla saatu hankittua kaveria jonka kanssa Helmi toimeen tulisi. Kyseessä on hyvin itsenäinen poni, joka nyrpistelee edelleen nenäänsä muille poneille. Nähtäväksi siis jää voiko ponia tarhata Aadankaan kanssa.

IMG_4647.JPG
 
Helmi pääsi jo tänään hieman tuntiponin hommiin, kun kävimme hakemassa veljeni tyttären Milkan meille. Hän tuli meille nyt tutustumaan uusiin hevosiin ja auttelemaan syyslomallaan ainakin nyt pariksi päiväksi. Milka innostui heti Helmistä ja sai luvan liikuttaa ponin puoli-itsenäisesti kentällä. Hyvin meni!
 
Sitten eiliseen. Helmin lisäksi meille kotiutui eilen kauan odotettu shettis-ruuna Alpo! Poni on ihan syötävän söpö pieni 3-vuotias viikari, jolla on vielä lapsen kengät jalassa ja mielikin sen mukainen. Alposta kaavaillaan kivaa poniagility-kaveria ja tallin maskottiponia. Jos me jostain meille taitava poniratsastaja löydetään niin eiköhän me Alpoa myös ratsuksi kouluteta. Alpo on meillä valitettavasti vain "lainassa". Kevään tai kesän 2015 aikana se muuttaa uuteen kotiin. Alpo on vähän niinkuin oppimassa tavoille meillä.
 
Alposta on tullut Aadan tarhakaveri ja Helmikin on siinä ihan kosketusetäisyydellä mutta aidan toisella puolella. Hyvin näyttää kemiat kohtaavan ainakin meidän aa-kaksikolla. Alpon kanssa olisi tarkoitus jo tällä viikolla aloittaa juoksutusharjoitukset ja etsiä sitä yhteistä kieltä ponin kanssa.
 
Täällä tuntuu jo ihan heppatallilta! Kohta on lähdettävä hakemaan hevosia tarhasta ja aloitettava iltatalli. Mikkokin on ihan fiiliksissä, arvatkaa vaan onko se räpsinyt tuhat ja sata kuvaa Alposta!